Home » Aviatie civila, Aviatie militara, Aviatie sportiva

4 ani de Aviatia Magazin

23 June 2015 11 Comments

ChildPilotPrinsi cu multele evenimente si probleme, nici n-am observat ca a fost ziua noastra. Aviatia Magazin a implinit patru ani!

Primele articole au fost postate pe site in data de 13 iunie 2011. Primul dintre ele a fost un interviu realizat cu Iacarii Acrobati si pot spune ca a fost cam primul material despre Iacari in online. Nu stiu daca am fi putut avea un debut mai bun 🙂

N-as vrea sa insir acum realizarile din ultimul an, care au fost, si nici problemele de care ne-am lovit, care si ele au fost neasteptat de multe.

Vreau doar sa profit de ocazie sa va multumesc celor care ne cititi, care ne apreciati, care ne criticati atunci cand meritam, care ne atrageti atentia atunci cand gresim.

O sa continuam, sper, sa fim o prezenta relevanta si apreciata in aceasta lume a aviatiei din Romania si vom scrie la fel ca si pana acum.

11 Comments »

 • Jap said:

  Pe mine m-ai trecut la “probleme” sau la “realizări”? Apropo,nici acum nu mi-ai raspuns la întrebarea: unde este superior f-22 faţă de su-35?

  • LanceR said:

   Daca tu ai fi problema site-ului, atunci ar fi excelent :))) Altele sunt problemele.

   F-22 ii e superior lui Su-35 la aproape toate capitolele, incepand cu motorizare, avionica, armament, stealth… Singurul lucru la care nu-l bate e manevrabilitatea.

 • Jap said:

  Manevrabilitatea bateo vina,pina acum nici un su35 na fost doborit de raptor si invers,dar anul trecut in atlanticul de nord ivanii si gringo au puso de un dogfight si cam au’sters pe jos’cu rapitorul iar canadienii cu al lor f18 stateau pe margine si priveau.

  • LanceR said:

   N-a existat asa ceva, n-a fost niciun dogfight. Nu stiu de unde ai tu ideea asta.

   Chiar cu Su-35 superior la manevrabilitate, sunt sanse mari ca el sa fie doborat cu mult inainte sa ajunga la dogfight cu F-22.

   Pana una-alta, rusii au de ceva vreme Su-35 la vanzare si nu-l vrea nici dracu’. De SUA trag cel putin 5-6 tari importante, dar nu vor sa vanda F-22. Asta spune mai multe decat orice analiza facuta din pix de noi sau de oricine.

 • jap said:

  Chiar a existat asa ceva anul trecut prin toamna si gringo au PLECAT acasa cu coada intre picioare,pai “dracii”aia de chinezi PARCA au cumparat 24su-35 SI m-ai si mai sint alti “DRACI” care saliveaza dupa su-35.

  • LanceR said:

   De unde stii ca a existat? Eu n-am gasit nicio informatie pe nicaieri. Lasa si tu un link.

   China n-a cumparat Su-35 si negociaza de vreo 15 ani pentru ele. Iar cu avioanele de generatia V pe care le construiesc ei in prezen, e greu de crezut ca vor mai cumpara. In esenta, chinezii voiau Su-35 pentru avionica si motoare, sa le poata copia.

 • jap said:

  Credema chiar a existat,asa ceva nu gasesti pin presa,chinezii au batut palma pt 24su-35 si dejase zboara pe ele

 • Jap said:

  Da.

  • LanceR said:

   Da-mi voie sa cred ca tu nu stii ceea ce nu stiu oameni mult mai informati din lumea asta, care n-au publicat nimic despre treburile astea.

 • jap said:

  DA,unele ‘treburi’ nu se publica.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.