4 ani de Aviatia Magazin

ChildPilotPrinsi cu multele evenimente si probleme, nici n-am observat ca a fost ziua noastra. Aviatia Magazin a implinit patru ani!

Primele articole au fost postate pe site in data de 13 iunie 2011. Primul dintre ele a fost un interviu realizat cu Iacarii Acrobati si pot spune ca a fost cam primul material despre Iacari in online. Nu stiu daca am fi putut avea un debut mai bun 🙂

N-as vrea sa insir acum realizarile din ultimul an, care au fost, si nici problemele de care ne-am lovit, care si ele au fost neasteptat de multe.

Vreau doar sa profit de ocazie sa va multumesc celor care ne cititi, care ne apreciati, care ne criticati atunci cand meritam, care ne atrageti atentia atunci cand gresim.

O sa continuam, sper, sa fim o prezenta relevanta si apreciata in aceasta lume a aviatiei din Romania si vom scrie la fel ca si pana acum.

11
Leave a Reply

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
JapLanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Pe mine m-ai trecut la “probleme” sau la “realizări”? Apropo,nici acum nu mi-ai raspuns la întrebarea: unde este superior f-22 faţă de su-35?

Jap
Guest
Jap

Manevrabilitatea bateo vina,pina acum nici un su35 na fost doborit de raptor si invers,dar anul trecut in atlanticul de nord ivanii si gringo au puso de un dogfight si cam au’sters pe jos’cu rapitorul iar canadienii cu al lor f18 stateau pe margine si priveau.

jap
Guest
jap

Chiar a existat asa ceva anul trecut prin toamna si gringo au PLECAT acasa cu coada intre picioare,pai “dracii”aia de chinezi PARCA au cumparat 24su-35 SI m-ai si mai sint alti “DRACI” care saliveaza dupa su-35.

jap
Guest
jap

Credema chiar a existat,asa ceva nu gasesti pin presa,chinezii au batut palma pt 24su-35 si dejase zboara pe ele

Jap
Guest
Jap

Da.

jap
Guest
jap

DA,unele ‘treburi’ nu se publica.