Boeing a suspendat livrarile de 737 MAX

Boeing a anuntat nu cu mult timp in urma ca a suspendat livrarile de avioane din familia 737 MAX ca urmare a consemnarii la sol a flotei mondiale de aparate de acest tip.

Compania americana da totusi asigurari ca productia nu va fi oprita.

“Boeing a suspendat livrarile avioanelor 737 MAX din cauza opririi temporare de la zbor. Vom continua sa construim aparatele 737 MAX si vom analiza ce impact are aceasta situatie asupra sistemului nostru de productie. Momentan nu exista nicio schimbare a ritmului de productie, insa continuam sa analizam lucrurile”, se arata intr-un comunicat.

Zborurile cu avioane Boeing 737 MAX au fost suspendate in intreaga lume dupa ce doua avioane s-au prbusit in mai putin de sase luni si exista indicii temeinice ca ar putea fi vorba despre o problema tehnica.

Un nou soft dezvoltat de Boeing si care nu a fost prezentat echipajelor asa cum trebuie ar sta la originea celor doua tragedii.

Suspendarea livrarilor de aparate 737 MAX reprezinta o lovitura dura pentru companie, 2019 fiind anul in care Boeing intentioneaza sa creasca rata de productie de la 52 la 57 de avioane lunar.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of