Home » Aviatie civila

Probleme pentru cursa Tarom, Tenerife – Bucuresti

9 August 2012 No Comment

Cursa charter RO5294, Tenerife- Bucuresti, planificata sa decoleze marti, 07 august 2012, ora 13:00 (ora locala Tenerife) de pe Aeroportul din Tenerife si sa aterizeze la Bucuresti la ora 21:00 (ora locala) a ajuns in capitala Romaniei cu mai multe ore de intarziere din cauza unor probleme tehnice.

Aeronava Airbus 310 care trebuia să efectueze zborul Tenerife – București cu 204 pasageri la bord a ramas pe Aeroportul din Tenerife din cauza unor probleme tehnice ce nu au putut fi remediate pe loc. Pasagerii zborului RO5294 au fost cazați peste noapte, la hotel, costurile fiind suportate de Compania TAROM.

În vederea remedierii defecțiunii, o echipă tehnică TAROM a fost trimisă la fața locului cu prima cursă disponibilă. Echipa a ajuns la avion în jurul orelor 19:00 (oră locală Tenerife), potrivit unui comunicat al Tarom.

Defecţiunea tehnică apărută la aeronava Airbus A310 a fost remediată în cursul serii de miercuri.

Aeronava a decolat de pe Aeroportul din Tenerife la ora 23:00 (ora locală Tenerife) şi a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă Bucureşti, la ora 06:10 (ora locală Bucureşti), în condiții de siguranță pentru pasageri.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.