Home » Aviatie civila

S-a trezit cu un avion in dormitor (VIDEO)

12 October 2011 No Comment

Un avion, care decolase de la un club aviatic cu două persoane la bord, a început să piardă altitudine la scurt timp după ce s-a ridicat de la sol şi s-a părbuşit peste o casă.

Un argentinian care îşi făcea siesta s-a trezit cu un avion în dormitor. Aparatul de mici dimesniuni s-a prăbuşit peste casa lui, a spart acoperişul şi s-a oprit în cameră. În mod miraculos, nimeni nu şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

Aparatul, care decolase de la un club aviatic avea la bord două persoane. La scurt timp după ce s-a ridicat de la sol a început să piardă altitudine şi s-a părbuşit peste o casă.

“M-am speriat şi am luat-o la fugă în jos pe scări. Când mi-am dat seama ce se întâmplă m-am întors în dormitor şi am văzut cum curgea combustibil peste tot. Am întrerupt repede curentul în casă, te teama unui incendiu. Abia atunci i-am văzut pe cei doi ocupanţi ieşind din avion şi am observat şi gaura din casa mea, care era complet distrusă. Mobila era făcută praf şi era combustbil peste tot , a spus proprietarul casei”.

Cei doi bărbaţi din avion au suferit răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. Pompierii au intervenit rapid, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

Sursa: Realitatea

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.