Home » Aviatie civila

Seminar despre rolul informarii meteo în aviația generală

22 November 2017 2 Comments

Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, în parteneriat cu Romatsa, organizează Seminarul meteo: rolul informării meteo în aviația generală joi, 23 noiembrie, incepând cu ora 17.30 la București.

Evenimentul reprezintă întâlnirea trimestrială a membrilor Aircraft Owners and Pilots Association of Romania și totodată va marca 4 ani de la înființarea acestei Asociații.

Participati la Semiarul Meteo oranizat de Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, in parteneriat cu Romatsa si

    Veți afla informații importante despre vreme și despre rolul informării meteo în aviația generală
    Veți descoperi platforma ROMATSA de briefing meteo, disponibilă pentru piloți
    Veți ști care este influența factorilor meteo în aviație
    Veți realiza importanța briefingului meteo corect și veți beneficia de câteva exemple de platforme de informare meteo
    Veți putea discuta cu peroane care au aceeași pasiune și puteți schimba idei despre experiența fiecăruia

Puteți discuta cu reprezentanți ai Romatsa, CAA, CIAS, CNAB, RAS, cu reprezentanți ai companiilor partenere din zona de produse și tehnologii noi pentru aparatele de zbor, asigurări, finanțare, luxury și nu numai
Veți putea descoperi cum puteti salva timp și energie prin utilizarea unui avion pentru a crește businessul dvs. sau a merge în vacanță.

Lectorii vor fi reprezentanți din cadrul Romatsa, CAA, CIAS, CNAB, Aircraft Owners and pilots Association of Romania, Garminșsi FIA.

Aircraft Owners and Pilot Association of Romania este o asociație nonprofit care promovează economia, siguranța și popularitatea zborului în România. Se concentrează pe promovarea și dezvoltarea aviației generale și participă activ la întâlniri pentru modificarea codului aerian, pentru îmbunătățirea și simplificarea normelor, pentru cooperare eficientă între toate organizațiile implicate în aviație.

La Aircraft Owners and Pilot Association Of Romania credem în munca de echipă și în cooperarea cooperarea cu instituțiile și persoanele implicate în aviație. Credem în evoluție și schimbare.

Aviația generală poate salva și vieți, poate imbunați afacerile și poate face timpul liber mai frumos.
Pentru detalii si înregstrare vă rugam să contactați info@aoparomania.ro și raluca.voivozeanu@priavents.ro

2 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.