Home » Aviatie civila

Zboruri catre Japonia. Gratis!

17 October 2011 No Comment

Da, da, ati citit corect. Agentia pentru Turism din Japonia intentioneaza sa ofere zboruri gratuite unui numar de 10.000 de straini, intr-o incercare aproape disperata de a revigora aceasta industrie.

Niponii, care se confrunta cu o scadere colosala a incasarilor din turism, cred ca cei 10.000 de potentiali turisti straini care ar ajunge in “tara soarelui rasare” gratis ar putea fi o componenta importanta a planului de revigorare a industriei.

Acesti oameni le-ar putea povesti cunoscutilor despre Japonia, mai ales despre faptul ca pericolul iradierii de la centrala Fukushima Daiichi este inexistent.

Imediat dupa incidentele de la inceputul lunii martie, cand un puternic cutremur a lovit Japonia si a afectat grav centrala nucleara de la Fukushima, cifrele din turismul nipon au scazut dramatic si continua sa scada si acum, desi oficialii asigura ca nu exista niciun risc pentru potentialii turisti.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.