18 august 2011, a 67-a comemorare anuala a cpt.av.erou Alexandru Serbanescu

Un perpetuum remember ce dateaza dinainte de noi cu onoare pentru onoare.

Rand pe rand,unul cate unul , zburatorii grupului Serbanescu au plecat spre nemurire.

Zburatorul Ion Dobran ca “ultim mohican” a fost si anul acesta la mormantul comandatului sau asa cum an de an a fost nelipsit. Ziua de 18 august are o insemnatate istorica prin curajul si sacrificiul suprem pe altarul datoriei implinite al cpt. av.Alexandru Serbanescu: Nu înţeleg ca un inamic, oricât de mare şi puternic ar fi, să intre în ţara mea ca-n sat fără câini şi s-o pustiească. (…) Nu se va putea spune că în România nu a ieşit niciun român în faţa inamicului , chiar dacă pierdem bătălia.

18 august 1944 este ziua in care o “mana” de aviatori – Zburatori ai Grupului Serbanescu – s-au ridicat pe cerul patriei impotriva unui inamic covarsitor din punct de vedere numeric si tehnic.

Remember: Capitan Aviator Erou Alexandru Serbanescu

Astfel istoria a putut sa scrie la pagina fatidicului 18 august 1944 ca aviatia militara romana si-a facut cu prisosinta datoria.

Consiliul director al fundatiei

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
daniel Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
daniel
Guest

RESPECT ,,IM MEMORIAM,, ALEX SERBANESCU ! SPER CA INTR-O ZI ACEST BRAV OM ,CAMARAD SI EROU SA FIE INTRODUS SI IN MANUALELE DE ISTORIE A NEAMULUI,O MERITA ,DAR MERITUL SAU SI AL CAMARAZILOR CAZUTI ESTE INCA INGRADIT DE NOUA NOMENCLATURA ,TOT ROSIE..