Home » Aviatie sportiva

Toma Coconea locul 7 după prima zi la cea mai grea competiţie europeană- ”X- Alps”

19 July 2011 No Comment

Duminică, Toma Coconea, singurul român calificat la una dintre cele mai grele competiţii din lume, ”X- Alps”, a plecat la drum din centrul oraşului Salzburgului urmând să parcurgă traseul de 864 km.

După prima zi, atletul nostru a reuşit să parcurgă 192 km pe jos şi cu parapanta, reuşind locul şapte din cei 30 de curajoşi participanţi. El are de străbătut cei mai înalţi şi dificili munţi ai Europei, în condiţii meteo extreme, ţinta fiind oraşul Monaco unde se încheie periplul. În funcţie de condiţiile meteo, cursa se va încheia după 10-15 zile.

Ieri am ales o soluţie alternativă pe care ar fi trebuit să ajung mai repede din calculele mele de la antrenamente. Însă din păcate, din cauza ploii, a trebuit să mă opresc puţin înainte de a intra pe ghetar. Astăzi, vremea arata mai bine, aşa că voi încerca să recuperez cât mai mult. Diferenţa între primele locuri şi mine nu este foarte mare, aşa că sper ca până la finalul zilei (luni-n.r.)să pot urca în clasament, a spus Toma Coconea.

Sursa: Libertatea

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.