Home » Contact

Contact

AviatiaMagazin.com este un proiect nou in mediul online romanesc, unul care isi propune sa se bazeze tot mai mult pe materialele celor care il citesc. Cu alte cuvinte, pe langa stirile de ultima ora din domeniul aviatiei, atat din tara, cat si din strainatate, AviatiaMagazin.com iti va oferi materialele pe care le astepti de mult timp.

Fie ca este vorba de momente istorice importante, prezentari ale personalitatilor care au marcat aviatia din tara noastra sau evenimente, expozitii si spectacole aeriene, toate se vor regasi pe AviatiaMagazin.com.

Cum suntem la inceput de drum, suntem deschisi la orice fel de colaborare si propunere. Avem planuri mari, insa numai impreuna cu voi, cititorii si pasionatii de aviatie, vom reusi.

Asadar, pentru orice fel de contact (articole, propuneri, parteneriate, idei de dezvoltare) va stau la dispozitie la aviatiamagazin@gmail.com

10 Comments »

 • Aurel said:

  Salut,

  Bine ati venit pe net si al cat mai multe accesari.
  Ma intrebam daca aveti un newsletter sa ma abonez ?

  Aurel

  • admin said:

   salut Aurel. Momentan inca lucram la partea de hosting/design a sitului. Cat de curand posibil va aparea pe site si un newsletter, unde va puteti abona

   Multumim de urari.

 • Benea Gabriela said:

  buna-ziua, ma numesc Gabriela si am citit articolul in care ne aduceti la cunostinta ca vor fi puse la dispozitia turistilor, zboruri gratis catre Japonia. Cum pot afla cand si in ce conditii? Va multumesc.

  • admin said:

   Buna ziua,

   Momentan, este vorba de un proiect al Agentiei din Turism din Japonia. In momentul in care respectivul proiect va fi aprobat va vom anunta modalitatea in care se pot obtine acele bilete.

 • Vladimir Jianu said:

  Buna Ziua

  Sint un colectionar de materiale filatelice pe tema aviatie .
  Vreau sa va intreb daca in cadrul siteului dvs nu s-ar putea crea o rubrica si pentru tematica asta numita aerofilatelie .
  Bineinteles nu va deranja treburile serioase prezentate in acest site dar cred ca va aduce un numar destul de mare de vizitatori si nu numai pe siteul dvs .Intimplator cunosc, prin corespomdenta nu personal ,un pilot activ care este si colectionar de aerofilatelie .Se poate realiza o intersectie de pasiuni ,pentru zbor cit si pentru fixarea istoriei aviatiei in materiale filatelice .
  Sint inscris la gruparea de aerofilatelie franceza si la revista pilotilor de linie din Franta .M-as bucura daca aceste contacte si informatii ar fi de interes si pentru altii sa le pun la dispozitie .
  Povestea e lunga dar doar o idee si inchei .Compania Lufthansa isi face o reclama prin intermediul aerofilateliei extraordinar de sustinuta si foarte bine gindita .Am dat exemplul acesta pentru a sublinia interesctia celor doua sfere de interes fata de aviatie .

 • Adrian C. said:

  Avem deosebita placere de a va invita sa participati la intalnirea aeromodelistica Aeropower High-Fly 2015 care va avea loc in perioada 25-28 iunie pe modelodromul de la Copaceni.

  Va asteptam cu drag!

 • Allen G said:

  Asociatia Romana de Aeromodelism (A.R.A) face ordine in legislatia ce reglementeaza aviatia civila

  https://www.facebook.com/AeromodelismRomania/posts/1757324004500674

 • Marina said:

  Va rog sa imi spuneti daca anul acesta pe 20 iulie vor fi evenimente aviatice in Buc??

  • LanceR said:

   Nu pe 20 iulie, mitingul de la Bucuresti a fost mutat sambata, 30 iulie. O sa anuntam din timp programul.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Si tu ne poti ajuta