Home » Contact

Contact

AviatiaMagazin.com este un proiect nou in mediul online romanesc, unul care isi propune sa se bazeze tot mai mult pe materialele celor care il citesc. Cu alte cuvinte, pe langa stirile de ultima ora din domeniul aviatiei, atat din tara, cat si din strainatate, AviatiaMagazin.com iti va oferi materialele pe care le astepti de mult timp.

Fie ca este vorba de momente istorice importante, prezentari ale personalitatilor care au marcat aviatia din tara noastra sau evenimente, expozitii si spectacole aeriene, toate se vor regasi pe AviatiaMagazin.com.

Cum suntem la inceput de drum, suntem deschisi la orice fel de colaborare si propunere. Avem planuri mari, insa numai impreuna cu voi, cititorii si pasionatii de aviatie, vom reusi.

Asadar, pentru orice fel de contact (articole, propuneri, parteneriate, idei de dezvoltare) va stau la dispozitie la aviatiamagazin@gmail.com

29 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Si tu ne poti ajuta