Home » Parteneri AviatiaMagazin

Parteneri AviatiaMagazin

Asa cum spune si titlul, mai jos sunt partenerii si prietenii AviatiaMagazin.com. Ca sa nu se supere nimeni, ordinea este intamplatoare.

Blogul lui Poetu’, Povesti de aerodrom

6 Comments »

 • zachi said:

  Confruntarea cu pasarile argintii am cunoscut-o in Buzau (inainte am zburat planorul la Clinceni si Salcea). In Crang. M-a marcat pe viata. De fapt educatia mea si-a spus cuvantul la Campulung Moldovenesc, la liceul militar. Hai sa recunoastem ca liceul ne-a format; este cea mai importanta etapa din viata noastra. Acolo, la liceul militar, sau format caracterele, ne-a ajutat sa ne indeplinim visurile.

 • zachi said:

  s-au, scuze

 • zachi said:

  La inceput a fost valiza. O valiza mica,maro, din carton presat.Am plecat de la Botosani, cu trenul, vreo 200 de insi si ne-am oprit la Veresti.In gara.Trebuia sa schimbam trenul.Valiza m-a ajutat. Am dormit,am asteptat, am avut rabdare, 6 ore sa vina trenul de Vatra Dornei.Spre dimineata s-au indeplinit rugamintile si a sosit si trenul. Cu emotie in suflet si bucurie am ajuns la liceul militar,tinta mea sa pot zbura MIG-ul pe care il vedeam pe cer zgaraind cerul albastru(de fapt nu era albastru, era senin,stiti culoarea)…

 • admin said:

  Foarte frumos, poate reusim sa facem un fel de articol-poveste cu experienta dvs.

 • iceman said:

  de ce nu prezentati avioane de epoca din primul si al doilea razboi mondial care au facut istorie, istorii ale asilor luptelor “dog fight” ….

  • Admin said:

   E o idee interesanta, chiar foarte interesanta. Vom incerca si un astfel de serial, cu un episod saptamanal despre aceste avioane si despre oamenii care le-au zburat.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.

Si tu ne poti ajuta