Aeroportul Otopeni, nominalizat la premiile Routes Europe Awards 2013

aeroport-otopeniAeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost nominalizat de către experţii companiilor aeriene la premiile Routes Europe Awards. Aceste premii reprezintă unele dintre cele mai prestigioase disticţii din aviaţia mondială, recunoscând excelenţa în serviciile aeroportuare, conform celor mai profesioniste şi stricte criterii aplicate de companiile aeriene.

Aeroportul Henri Coandă a fost selectat la categoria aeroporturilor care au înregistrat anul trecut între 4 şi 20 de milioane de pasageri, alături de aeroporturile din Atena, Dublin, Marsilia, Istanbul şi Praga, câştigător fiind desemnat aeroportul Eleftherios Venizelos din Atena.

La nivel mondial, în categoria în care a fost nominalizat AIHCB figurează aeroporturi precum San Diego, South West Florida, Tampa – din Statele Unite, Auckland – Australia, Kansai – Japonia.

Gala Routes Europe Awardsa avut loc la Budapesta, în data de 13.05.2013, la eveniment participând peste 1.000 de profesionişti din aviaţia civilă europeană şi mondială.

Serviciul Comunicare
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of