Air Navigation Convention 2016: 17 – 18 martie

air navigationAi auzit de Air Navigation Convention care va avea loc in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti in data de 17-18 martie?

Daca esti pasionat de aviatie si esti student la Air Naigation nu trebuie sa ratezi aceasta conferinta. Este dedicata exclusiv studentiilor de la sectia Air Navigation de la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul UPB.

Vino alaturi de specialistii in aviatie din toata Europa, dar si din Romania, pentru a-i cunoaste. Fosti absolventi ai facultatii vor participa in calitate de reprezentanti ai unor firme precum: IATA, Avitech, AACR, Eurocontrol, ENAIRE Spain, Romatsa, Think Research, Imperial College London, ALOFT Aviation, NAV Portugal, UCDC, Frequentis Cluj, Snowflake Software, ITV Consulting, JLG Consulting, Aerobatic Yakers. De asemenea, vor fi prezenti si invitati din partea aviatiei militare.

Aflat la a 7-a editie, evenimentul reprezinta atat o oportunitate de anjagare sau intership, cat si modalitate de motivare si inspirare pentru studenti. Tema de anul acesta este una unica, “Skyway across generations”, si isi doreste sa aduca impreuna atat studentii cat si absolventii de succes ai sectiei Air Navigation pentru a le facilita dialogul si a ii incuraja pe cei dintai sa tinteasca cat mai sus.

Conventia va incepe la ora 9 in sala A010 din Rectoratul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of