Home » Aviatie militara, featured

Airbus a livrat al cincilea elicopter H135 pentru Armata Germana

14 June 2018 No Comment

Foto: Airbus

Airbus ne anunta prin intermediul unui comunicat de presa ca a livrat elicopterul H135 cu numarul cinci pentru Armata Germana.

Iata:

“Airbus Helicopters a livrat al cincilea și ultimul elicopter H135 care va fi utilizat de Forțele Armate germane (Bundeswehr) pentru antrenamentul piloților.

Biroul federal german pentru dotarea Bundeswehr, IT și Suport In-Service (BAAINBw) închiriază aceste elicoptere – toate livrate la timp de Airbus – pentru antrenamentul piloților. Cele 5 elicoptere H135 se alătură altor 14 din familia H135, care sunt operate de Forțele Armate germane din 2000, acumulând peste 100.000 de ore de zbor.

H135, un elicopter ușor, bi-motor, este folosit de forțele armate preturindeni în lume pentru antrenamentul personalului. Printre altele, forțele armate ale Marii Britanii, Elveției, Portugaliei și Australiei au ales familia H135 pentru această misiune. În total, au fost livrate clienților din toată lumea peste 1300 de elicoptere H135, care au acumulat 4,5 milioane de ore de zbor.”

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.