Home » Aviatie civila, Constructii de aeronave, featured

Airbus creste productia de A320

3 November 2015 No Comment

a320Pentru a satisface cererea în creștere pentru A320, cea mai bine vândută gamă, Airbus a luat decizia de a spori și mai mult rata de producție a aeronavei cu un singur culoar, la 60 de aeronave pe lună, începând cu jumătatea anului 2019.

Decizia vine în urma unor studii aprofundate asupra optimizării în avans a producției în lanțul de aprovizionare și în fabricile Airbus pentru a permite creșterea producției în perspectiva creșterii cererii.

Pentru a facilita sporirea producției, Airbus va extinde capacitatea de la Hamburg prin crearea unei linii de producție suplimentare. În paralel, Airbus va integra activitățile de producere a mobilierului de cabină pentru aeronavele A320 produse în Toulouse în linia finală de asamblare din Toulouse, armonizând astfel procesul de producție, la nivel mondial, în toate liniile finale de asamblare pentru gama A320.

Avioanele din gama A320 sunt cele mai bine vândute produse de linie cu un singur culoar din lume, cu peste 12.200 comenzi de la lansare și mai mult de 6.700 de aeronave livrate la mai mult de 300 de operatori din întreaga lume. Datorită cabinei foarte mari, toți membrii familiei A320 oferă confort de neegalat în toate clasele și scaune late de 18 inci ca standard în Economy. Cu o aeronavă în patru dimensiuni (A318, A319, A320 si A321), gama A320, cu o capacitate care oscilează între 100 și 240 de pasageri, acoperă perfect întregul segment cu un singur culoar pentru zborurile interne și rutele mai lungi.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.