Airbus vrea sa produca elicoptere Super Puma la IAR BrasovAirbus wants to build Super Puma helicopters in Romania

puma mk2Industria aeronautica romana (IAR, da? ) ar putea primi o mare gura de oxigen daca intentia celor de la Airbus Helicopters se va materializa.

Compania isi doreste sa deschida o linie de fabricatie a eclicopterelor civile Super Puma Mk1 la Brasov.

Iar intentia este cat se poate de clara din moment ce exista o “solicitare a Airbus Helicopters privitor la implicarea SC IAR SA în proiectul de deschidere a unei linii de fabricaţie elicoptere de tip SuperPuma MK 1 în România”.

Aceasta solicitare va fui luata in discutie in cadrul unei Adunari Generale a Actionarilor programata in data de 29 mai.

In caz ca ati uitat, IAR Brasov, prin parteneriatul cu Eurocopter Romania, asigura mentenanta, reparatiile capitale si modernizarea elicopterelor Super Puma Mk2 ale Ministerului Apararii din Marea Britanie.

Acum, intrebarea logica (care sa speram ca nu se va pune), cam cata rea vointa si ticalosenie ar avea in ei niste domni daca aceasta afacere nu s-ar realiza?puma mk2Airbus Helicopters wants to build Super Puma Mk1 civil helicopters in Romania, at IAR Brasov.

And not only that they want this, but Airbus already sent a “request regarding the involvement of SC IAR SA in the project of opening a manufacturing line for SuperPuma MK1 helicopters in Romania “.

The General Meeting of Shareholders from IAR Brasov will discuss this request on a meeting scheduled on May 29.

In case you forgotten, IAR already does maintenance, repairs and upgrading of Super Puma Mk2 helicopters from UK Ministry of Defence.

8
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AdminCostin84M.CCezar Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Cezar
Guest
Cezar

Cam cata rea vointa au avut spagarii nostri politicieni la afecerea transportorului blindat SAUR 1 cu Irakienii. Aia cereau ca disperatii sa ne cumpere blindatul, iar astia nemultumiti de spaga au refuzat sa onoreze comanda. Araboii s-au reorientat spre Ukraina, au inceput aia sa le fabrice….dar ce sa vezi…nu au fost multumiti de calitatea oferita de BTR-ul 80 facut de vecinii nostri. Asa ca….s-au intors sa ne mai intrebe odata daca ne-am razgandit. Dar romanul nimic si nimic. Asa ca, irakienii s-au reorientat catre transportoarele rusesti inca suspinand dupa ce avem noi dar nu vrem sa la dam, fara o… Read more »