Home » Aviatie sportiva, featured

Alex Nicolau a inceput Cupa Mondiala de Parasutism cu un podium

19 June 2013 No Comment

nicolau parasutaAlexandru Nicolau a inceput in forta Cupa Mondiala de Parasutism, la prima etapa de la Rijeka, Croatia, clasandu-se pe podium.

In ciuda undor conditii meteo mai putin favorabile, Campionul Mondial la Juniori – precizia aterizarii, Alexandru Nicolau, a reusit ca la prima etapa a Cupei Mondiale de la Rijeka sa se claseze pe a treia treapta a podiumului, cu un total de 24 de puncte (1/3/0/16/2/2/0/0).

Pe locul intai s-a clasat cehul Bonifac Hajek, care a acumulat 15 puncte, urmat de un compatriot al sau, Miroslav Kriz cu 20 de puncte.

“Vremea din Croatia a fost foarte dificila si imprevizibila, ceea ce a pus toti concurentii in dificultate. Am vazut concurenti de talie mondiala care au punctat salturi cu penalizare maxima, vremea jucandu-ne feste tuturor. Rezultatele mele au fost bune, mai putin mansa 4, cand vremea mi-a pus ceva probleme, insa per total sunt multumit. Trebuie sa recunosc ca e nevoie si de putin noroc sa ai rezultate bune, in sensul in care desi indicatorul de vant arata conditii optime de concurs, ele erau totusi periculoase si nu aveai ce masuri de siguranta sa iei ca sa poti compensa”, a afirmat Alex Nicolau dupa rezultatul primei etape de Cupa Mondiala.

Urmatoarele etape ale Cupei Mondiale la Parasutism vor fi:

Lesce (Slovenia): 28-29-30 Iunie 2013
Altenstadt (Germania): 12-13-14 Iulie 2013
Belluno (Italia): 09-10-11 August 2013
Thalgau (Austria): 06-07-08 Septembrie 2013
Locarno (Elvetia): 27-28-29 Septembrie 2013

Via Red Bull Romania

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.