Ali Ozturk, invitat special la Aeromania 2013 | Video

ali-ozturkAli Ismet Ozturk, pe numele sau complet, pilotul turc va veni sa ne incante weekendul urmator la Aeromania 2013, miting gazduit de Regional Air Services si Aerodromul Tuzla.

Ali Ozturk a inceput sa zboare in urma cu aproape trei decenii. Primii pasi in aviatie i-a facut la bordul ultrausoarelor, a urmat o trecere absolut fireasca spre aparatele comerciale dupa care, la fel de firesc a fost cucerit de acrobatia aeriana.

Din anul 2000 executa demonstratii solo la mitingurile aeriene din Turcia si de pe tot intinsul “batranului continent”.

Ali evolueaza in cadrul mitingurilor pe o mica bijuterie biplana pe care a numit-o Mor Menek┼če, adica Purple Violet. Avionul este construit de Ozturk dupa propriul proiect. Are un motor de 407 cai putere si un design ce permite manevre in intervalul +/- 10g.

El este, de asemenea, recunoscut in lumea aviatorilor ca fiind unul dintre foarte putinii piloti ce poate executa elemente acrobatice complexe si extrem de solicitante, mergand chiar pana la +9g.

Pe Ali Ozturk il veti putea urmari in 13 si 14 iulie deasupra plajei din Mangalia si la verticala pistei aerodromului Tuzla.

Programul si lista completa a participantilor la Aeromania 2013 le gasiti accesand acest link.

Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of