Home » Aviatie militara, featured

Argentina ar fi cumparat 20 de avioane din China. Se “incing” Malvinele

19 February 2015 One Comment

fc-1Argentina ar fi cumparat 20 de avioane de lupta din China, mutare care vine sa incinga serios zona arhipelagului Malvine.

Site-ul China Topix scrie ca presedintele Argentinei, Kristina Kirchner, si cel chinez, Xi Jinping, au convenit asupra afacerii in timpul vizitei pe care sefa statului sud-american a efectuat-o la Beijing.

Informatiile, inca neconfirmate oficial, vorbesc despre achizitia a 20 de avioane FC-1/JF-17 produse de Chengdu Aircraft Corporation. Din cate se pare, ar fi vorba despre aparate second-hand.

In contextul goanei Argentinei dupa avioane de lupta, Marea Britanie s-ar gandi sa suplimenteze numarul de Eurofightere aflate pe baza RAF Mount Pleasant, din Malvine.

Acum sunt patru asemenea avioane in zona, in curand ar putea fi sase sau chiar mai multe pentru ca, nu-i asa, niciodata nu se stie.

Si iata cum se incinge practic din nimic un alt colt de planeta.

One Comment »

  • Jap said:

    Sai calm fratioare ca nu se încinge nimic,dacai pe bune englezii pot dormi liniștiti,cu astea nu sperii pe nimeni,îs bune numai pt politie aeriana,daca ar fi fost suhoaiele 24 ureo 50j-10 si vreo 30j-31 sa fi vazut pe englezi în fibrilatii.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.