Argentina ar fi cumparat 20 de avioane din China. Se “incing” Malvinele

fc-1Argentina ar fi cumparat 20 de avioane de lupta din China, mutare care vine sa incinga serios zona arhipelagului Malvine.

Site-ul China Topix scrie ca presedintele Argentinei, Kristina Kirchner, si cel chinez, Xi Jinping, au convenit asupra afacerii in timpul vizitei pe care sefa statului sud-american a efectuat-o la Beijing.

Informatiile, inca neconfirmate oficial, vorbesc despre achizitia a 20 de avioane FC-1/JF-17 produse de Chengdu Aircraft Corporation. Din cate se pare, ar fi vorba despre aparate second-hand.

In contextul goanei Argentinei dupa avioane de lupta, Marea Britanie s-ar gandi sa suplimenteze numarul de Eurofightere aflate pe baza RAF Mount Pleasant, din Malvine.

Acum sunt patru asemenea avioane in zona, in curand ar putea fi sase sau chiar mai multe pentru ca, nu-i asa, niciodata nu se stie.

Si iata cum se incinge practic din nimic un alt colt de planeta.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Sai calm fratioare ca nu se încinge nimic,dacai pe bune englezii pot dormi liniștiti,cu astea nu sperii pe nimeni,îs bune numai pt politie aeriana,daca ar fi fost suhoaiele 24 ureo 50j-10 si vreo 30j-31 sa fi vazut pe englezi în fibrilatii.