Home » Aviatie militara, featured

Argentina negociaza din nou cu Israelul pentru Kfir

15 March 2016 One Comment

kfirArgentina a reluat negocierile cu Israelul pentru achizitia unei escadrle de Kfir Bk60 la mana a doua.

Stiti, v-am spus de discutiile astea de anul trecut, cand pareau ca sunt foarte aproape de finalizare si s-au blocat cumva neasteptat si parca din cauza argentinienilor.

Ei bine, dupa ce au discutat si pipait chinezariile pakistaneze JF-17 si-au intrebat chiar de Gripen, se pare ca sud-americanii au revenit cu picioarele pe pamant si au reluat prietenia cu israelienii.

Astfel, discutiile despre achizitia a 14 bucati de Kfir rulate doar in weekenduri de Israel sunt in plina desfasurare si partile par din nou foarte aproape de un acord.

Cum aviatia de vanatoare a Argentinei este in pom, se asteapta ca livrarile de Kfir sa inceapa la scurt timp dupa parafarea documentelor, asta daca va veni momentul asta pentru ca situatia e destul de volatila.

One Comment »

  • Jap said:

    Discuțiile dintre israel-argentina pt Kfir de anul trecut n-au fost blocate de argentina fratelo. Englezii și-au băgat coada.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.