Home » Aviatie civila, featured

Atac terorist langa aeroportul Burgas, Bulgaria

18 July 2012 No Comment

Un atac terorist a avut loc miercuri, langa aeroportul din Burgas, Bulgaria.

Din primele informatii, o bomba a explodat intr-un autocar ce transporta mai multi turisti din Israel.

Potrivit agentiei de stiri Haaretz, care citeaza televiziune de stiri din Bulgaria, desi initial se stia ca sunt trei morti, se pare ca numarul acestora a ajuns la sapte. Totodata, Haaretz mai anunta ca in jur de 20 de persoane au fost ranite in timpul atentatului cu bomba din Bulgaria.

Potrivit postului de radio BNR si postului de televiziune bTV, un autocar a explodat, iar alte doua au luat foc in acelasi incident.

Autoritatile bulgare au anuntat ca explozia este rezultatul unui act terorist. Conform presei bulgare, turistii israelieni venisera pe aeroportul din Burgas la ora 16.50 (16.50, ora Romaniei), cu un avion al companiei Air Via, de la Tel Aviv.

De la aeroport, turistii israelieni s-au imbarcat in autocare si se indreptau spre hoteluri din statiunea Sunny Beach, pe litoralul bulgar al Marii Negre. La bordul autocarului in care s-a produs explozia erau aproximativ 40 de turisti israelieni.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.