Home » Aviatie civila, featured

Un Boeing 747 a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni

17 November 2011 No Comment

O aeronavă care a decolat din Tel Aviv şi urma să ajungă la Los Angeles a aterizat de urgenţă la Bucureşti, joi dimineaţă, întrucât un pasager american a făcut infarct în timpul zborului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Aeroportului “Henri Coandă”, Valentin Iordache.

Valentin Iordache a precizat că incidentul s-a petrecut asupra spaţiului aerian al Turciei.

“Este vorba de o aeronavă Boeing 747. Echipajul acesteia a solicitat aterizarea de urgenţă la Bucureşti deşi era deasupra spaţiului aerian al Turciei, întrucât echipa de urgenţă de la Otopeni este deja cunoscută. Lunar sunt înregistrate trei-patru astfel de situaţii”, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Acesta a adăugat că aeronava, având 276 de pasageri la bord, a aterizat la 4.07 şi a reluat zborul la 7.02, fără să fie afectat traficul aerian.

Pasagerul american, de 54 de ani, a fost stabilizat de echipa medicală a aeroportului după care a fost transport la spital cu ambulanţa aeroportului, a precizat purtătorul de cuvânt.

Sursa: Mediafax

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.