Home » Aviatie civila, featured

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni

12 May 2012 No Comment

Un Boeing 777 cu 320 de pasageri la bord, aparţinând Air India, a aterizat de urgenta din cauza unei alerte de gradul doi, provocată de alarma de incendiu.

Un avion Boeing 777 cu 320 de pasageri de la bord, care zbura pe ruta New Delhi (India) – Frankfurt (Germania), a aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni, sâmbătă dimineaţă, în urma unei alerte de posibil fum în cală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din aeroport.

Aeronava, care aparţine companiei Air India, a aterizat la ora 7:32, iar pasagerii sunt debarcaţi în terminal, pentru efectuarea de verificări detaliate. Echipele de control cercetează dacă a fost vorba despre un incendiu la bord, o eroare a unui senzor sau un scurt-circuit.

Pe aeroport au sosit 32 de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Otopeni, în urma unui apel făcut în jurul orei 7:15, după ce pilotul avionului a alertat turnul de control al aeroportului.

Aeronava venea de la Frankfurt. Pasagerii au fost evacuaţi, nici o persoană nefiind rănită. Nu se ştie încă de la ce s-au declanşat senzorii de incendiu.

Realitatea.net

Foto: elakiri.com

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.