Home » Aviatie militara, Constructii de aeronave, featured

Au clonat chinezii si Su-34?

29 October 2015 5 Comments

chinaUmbla vorba prin targ ca chinezii au facut-o din nou. Actiunea de clonare, adica, victima fiind de aceasta data “bijuteria” Suhoi Su-34 Fullback.

Pe microblogurile chineze a aparut recent imaginea unui nou avion produs de prodigioasa indistrie aerospatiala a tovarasului Xi.

Este un fel de teaser, pentru ca in respectiva imagine este surprinsa doar partea inferioara a aparatului de zbor.

Se poate observa insa cu usurinta ca partea frontala este mult mai masiva decat la colonele lui Su-27, ceea ce indica un cockpit cu doua locuri cote-a-cote. Intocmai ca Su-34.

Sa vedem cum vor reactiona baietii lui Putin dupa ce vor afla aceasta veste.

5 Comments »

 • Jap said:

  Și cum l-au numit?

 • Aiurel Vlaiciu said:

  Două locuri tete-a-tete? Și cum ar sta piloții tete-a-tete? Longitudinal sau transversal? Au și o măsuță de cafea între ei sau cum?
  Cote a cote poate ai vrut să spui?

 • Adi said:

  Zborul cot-a-cot e uneori util, dar intotdeauna incomod pentru piloti, mai ales daca au comenzi comune pe consola centrala. La avioanele cu cockpit mic (orice e sub un avion de linie) pilotii sunt mai inghesuiti decat e cazul, iar pozitia de pilotaj desi pare similara e suficient de diferita incat trecerea de pe scaunul din stanga (pilot sau copilot) in dreapta (comandant sau instructor) necesita mult timp de acomodare, cu incidentele de rigoare. De aceea avioanele militare cu asemenea configuratie sunt rare, din fericire.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.