Home » Aviatie civila, featured

Avionul Metrojet A321, doborat cu o bomba aflata la bord

17 November 2015 2 Comments

Foto: Rex/Shutterstock

Foto: Rex/Shutterstock

Specialistii rusi au admis in sfarsit ca Airbusul A321 al celor de la Metrojet s-a prabusit dupa ce un dispozitiv exploziv aflat la bord a fost detonat.

Dupa saptamani de cercetari si investigatii, Alexander Bortnikov, directorul FSB, a admis ca s-au descoperit urme de produse explozive in resturile aeronavei, concluzionand ca aceasta a fost doborata.

Este ceea ce experti occidentali au afirmat la cateva zile dupa tragedie, insa rusii au evitat sa admita acest lucru pana acum.

Avem asadar un nou act terorist de o cruzime incredibila, peste 200 de oameni fiind omorati de dementii care isi inchipuie ca astfel lupta pentru cine stie ce cauza religioasa sau de orice alta natura.

2 Comments »

  • Jap said:

    Eu unul nu pun botul la asta,inchipuițivă un amărît de jihadist intrînd liber in aeroport și necontrolat ‘plantînd’ bomba și plecînd cum a venit,aici sa lucrat cu finețe.

  • Gino said:

    @Jap
    “”botul” poti sa-l pui in alta parte, desi ne gadila nu ne suparam. Amaratul tau de jihadist poate lucra demult pe respectivul aeroport avand acces nelimitat, chiar el verifica poate pe altii. Stii ca sunt si ”amarati” din acestia pe orice aeroport? Si ca sa fii atras ”dinco;o” e lesne pentru musulmani, noi crestinii judecam altfel, ei asa au fost crescuti-sa puna ”botul”.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.