Home » Aviatie civila, featured

Basescu a reziliat contractul cu Tarom

18 April 2013 No Comment

tarom basePresedintele Traian Basescu a reziliat contractul cu compania TAROM, in baza caruia folosea o aeronava inchiriata pentru deplasarile in strainatate, dupa ce a fost acuzat ca intretinerea avionului costa prea mult.

In urma cu aproape o luna, compania TAROM a trimis la Cotroceni o scrisoare prin care cerea sa i se comunice daca se doreste sau nu continuarea contractului de inchiriere a aeronavei utilizate de presedintele Romaniei, informeaza Romania TV.

Anterior, presedintele Traian Basescu declarase nu va mai utiliza aeronava Airbus A310 pusa la dispozitie de Tarom, dupa ce s-au vehiculat informatii potrivit carora intretinerea acesteia costa circa sapte milioane de euro anual, bani suportati de la bugetul de stat.

Compania Tarom a cerut clarificarea situatiei contractului cu Administratia Prezidentiala, in contextul in care s-a elaborat un nou plan de management al companiei conform caruia eliminarea pierderilor si a cheltuielilor inutile este prioritara.

Tarom a luat in calcul vanzarea celor doua aeronave tip Airbus A 310 sau valorificarea acestora, in conditiile in care necesitau costuri de mentenanta foarte ridicate.

Ziare.com

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.