Home » Aviatie militara, featured

Baza Aeriana de la Campia Turzii va fi modernizata

19 April 2015 No Comment

Foto: ZetArt

Foto: ZetArt

Baza 71 Aeriana de la Campia Turzii va intra intr-un proces de modernizare in a doua parte a acestui an.

Dupa cum a anuntat ministrul Apararii, Mircea Dusa, vor fi extinse platformele si va fi refacuta pista de decolare-aterizare, lucrarile urmand a dura jumatate de an.

“În a doua parte a anului vom începe lucrări de modernizare şi extindere a Bazei 71 Aeriene Câmpia Turzii, constând în extinderea platformelor de parcare şi refacere a pistei, dar şi modernizarea elementelor de comandă şi control care vizează dirijarea şi coordonarea zborurilor. Lucrările vor dura, probabil, o jumătate de an. Avioanele F-16 vor veni începând cu anul viitor, deja realizăm o mare investiţie la baza aeriană de la Feteşti, tot de modernizare şi înzestrare şi crearea infrastructurii necesare pentru avioanele F-16”, a spus Dusa.

In plin proces de modernizare este si Baza Aeriana de la Borcea/Fetesti, lucrarile de acolo, mult mai complexe, urmand a se incheia anul viitor.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.