Home » Aviatie civila, featured

Bilete de avion de la 14,99 euro!

17 September 2012 No Comment

Compania low-cost Blue Air reduce preturile biletelor de avion cumparate anticipat, pentru perioada 31 martie – 26 octombrie 2013.

Astfel, cele mai ieftine tichete pornesc de la 14,99 euro, potrivit unui comunicat al companiei:

Conceptul de smart flying se adreseaza celor care calatoresc mult cu avionul in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion cumparate din timp sunt foarte ieftine si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele. Chiar daca nu te-ai gandit inca unde vrei sa zbori in 2013, poti intra pe site-ul Blue Air, www.blueairweb.com, si sigur vei alege o destinatie de week-end sau locul unde vei ajunge cu prietenii… la vara!

Acum iti poti planifica calatoriile pana in octombrie 2013, pentru ca Blue Air a introdus orarul de vara cu perioada de calatorie: 31 martie – 26 octombrie 2013.

Rezerva acum bilete cu preturi incepand de la 14.99 euro/segment* pe site-ul operatorului, prin Call Center la 1499** sau la agentiile partenere.

* taxe aeroport incluse, locuri limitate;
** numar apelabil exclusiv din Romania. Tariful unui apel din orice retea este 0,62 euro/min.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.