Home » Aviatie militara, Aviatie sportiva, featured

Bobas 2014. “Scoala de aviatori” si-a deschis portile

15 June 2014 No Comment

lancer bobocAerodromul Boboc, din apropierea Buzaului, “casa” Scolii de Aplicatie a Fortelor Aeriene, si-a deschis din portile, oferind celor care i-au calcat pragul un spectacol aviatic de zile mari.

Tot sambata si tot pe 14 iunie a avut loc si manifestarea de la Boboc, ceea ce ma face sa cred ca au intrat zilele in sac de s-a grabit toata lumea sa organizeze spectacole de aviatie in aceasta zi. Sigur, nu stiu daca trebuie cineva aratat cu degetul, insa poate ca pe viitor n-ar strica putina coordonare a organizatorilor.

La Buzau au evoluat atat piloti civili, cat si militari. Au fost Extrele Aeroclubului Romaniei (care, din cate stiu, si-a “rupt” formatia Hawks of Romania pentru a se imparti intre cele trei mitinguri de sambata), dar si Iak-urile Iacarilor Acrobati, care au facut si o formatie inedita (despre asta mai tarziu).

Militarii au pus la bataie cam tot ce aveau la Boboc, adica formatii de Iak-52 si de IAR-99, elicoptere IAR-316B, insa au adus si un MiG-21 LanceR, precum si un C-130 Hercules, pentru un scurt demo.

A iesit un show pe cinste si obligatia organizatorilor de a ridica si mai mult stacheta anul viitor.

Avem si de aceasta data cateva poze, via Razvan Negrea:

Mai multe imagini gasiti pe site-ul lui Razvan Negrea.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.