Home » Aviatie civila, Constructii de aeronave, featured

Boeing a primit aprobarea FAA. 787 Dreamliner revine la zbor

22 April 2013 No Comment

787 lotBoeing 787 Dreamliner va reveni la zbor in perioada urmatoare dupa ce Federal Aviation Administration (FAA) a aprobat modificarile facute de constructorul american la sistemele de racire si electrice ale bateriilor instalate la bord.

Potrivit estimarilor specialistilor, Dreamliner-ul ar putea efectua zboruri comerciale in Statele Unite incepand cu saptamana viitoare.

inca nu se stie ce se va intampla cu aparatele de peste Ocean, insa este de asteptat ca, odata cu aprobarea FAA, si celelalte administratii aeronautice, statale sau continentale, sa isi dea acordul pentru modificari.

Avioanele Boeing 787 deja livrate catre clienti vor trebui sa treaca prin “service” pentru suferile modificarile la care s-a lucrat in ultimele trei luni, in timp ce aparatele care trebuie livrate vor avea noile sisteme instalate de pe linia de fabricatie.

Boeing 787 Dreamliner a fost consemnat la sol de la jumatatea lunii ianuarie, dupa doua incidente la avioanele All Nippon Airways.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.