Home » Aviatie civila, featured

Boeing anticipeaza vanzari de 41 de mii de avioane pana in 2036

21 June 2017 No Comment

Foto: Boeing

Americanii de la Boeing au ajustat in sus prognoza de livrari de avioane pe doua decenii, ajungand la peste 41 de mii de bucati.

Boeing sustine in noua prognoza ca va livra 41.030 pana in anul 2036. Este o crestere cu 1.410 de bucati fata de prognoza de anul trecut.

Mai mult de jumatate din din vanzarile estimate ale Boieng din urmatoarele doua decenii vor fi de avioane narrow-body, americanii vorbind de 29.530 de bucati livrate.

Aceasta estimare de vanzari se bazeaza pe o crestere a segmentului low-cost, care ar duce la si mai multe comenzi si, implicit, la mai multe livrari.

Vanzarile de avioane wode-body sunt estimate la 9.130 de bucati, cu familia 787 luand mai bine de jumatate din totalul acesta.

Mie mi se pare interesant si totodata nu foarte surprinzator faptul ca Boeing estimeaza vanzari in crestere, chiar daca piata pare ca se aglomereaza ca niciodata, cu rusii, chinezii si, mai ales, canadienii incercand sa isi impune propriile aparate.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.