Home » Aviatie civila, featured

Brain Hunt 2016: Un proiect tare misto si util pentru viitorii studenti de la Inginerie Aerospatiala

2 March 2016 One Comment

brain huntVreau sa va prezint astazi un proiect tare misto si util pentru viitorii studenti ai Facultatii de Inginerie Aerospatiala din cadrul Politehnicii.

In esenta, este vorba despre actuali studenti ai facultatii, reuniti in cadrul asociatiei Euroavia, care merg din liceu in liceu si le prezinta elevilor oportunitatile de studiu de la Inginerie Aerospatiala.

Daca era si pe vremea mea asa ceva… Pana una-alta, iata si comunicatul lor:

BRAIN HUNT este un proiect de scală națională, ce servește necesității de profesioniști din industria aviației, urmărind să inspire elevii de elită în alegerea domeniului aerospațial.

Proiectul constă în organizarea unor vizite la cele mai prestigioase licee din România pentru a intra în contact cu cei mai buni elevi de la profilele reale, având șansa de a susține prezentări despre Facultatea de Inginerie Aerospațială și facilitățile de care dispune aceasta, despre opțiunile de viitor și locurile de muncă din domeniul aerospațial. De asemenea, prezentările vor conține detalii despre asociația noastră de studenți EUROAVIA și oportunitățile de formare ale studenților, despre statutul curent al industriei aerospațiale, dar și sfaturi de la lideri din domeniul aerospațial.

Joi, 25 februarie 2016, primele grupuri de membri ai asociației EUROAVIA București au vizitat Colegiile Naționale „Zinca Golescu” și „Alexandru Odobescu” din Pitești și Colegiile Naționale „George Coșbuc”, „Emil Racoviță” și „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca. Alături de un specialist, aceștia au susținut o prezentare despre Facultatea de Inginerie Aerospațială, despre industria aviației și despre oportunitățile pe care aceasta le oferă tinerilor absolvenți.

În zilele următoare vor urma mai multe vizite la licee din orașele: Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Constanţa, Focșani, Iaşi, Ploieşti, Sibiu, Timişoara, unde reprezentanții noștri vor lua legătura cu cei mai buni elevi din liceele românești.

Sperăm că vor reuși să îi inspire și să îi încurajeze pe cei pasionați de aviație să își urmeze visul, așa cum fiecare dintre noi a făcut-o!

Mai multe detalii despre BRAIN HUNT 2016 găsiți pe site-ul nostru, dar și pe conturile de pe rețelele de socializare:
http://euroavia-bucuresti.ro/new/index.php/proiecte/brain-hunt/
https://www.facebook.com/EUROAVIABucuresti/?fref=ts
https://twitter.com/EUROAVIABuc
https://www.instagram.com/euroavia.bucuresti/

One Comment »

  • Jap said:

    Asta cu ‘vînătoarea de cerebel’ nuși mai are rost în romanica. Orice am fabrica-proieta în țară,mai întîi trebuie cerut voie la stăpînire și apoi mai vedem ce facem. ‘Industria’ aero-nespatială romanească ie în comă spre deces. Aţi luat țeapă de la Arca,apoi de la gringo cu multirolul,mai luaţi o țeapă continuă de la agenția spațială europeană unde cotizați fără număr și apoi vă dă voie să trimiteți un cub de 10x10x10 cm în exosferă,țeapa de la Deveselu,etc. PC terminați cu visurile astea sci-fi,și băgați banii aștia în iluminatul stradal pe la sate și comuni,asfaltarea drumurilor comunale,apă și canalizare pe la sate și apoi putem vorbi de Spaţiul, ultima frontieră. Viață lungă și prosperă.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.