Bucharest Skydiving Boogie 2012

Muzica, distractie si multe salturi cu parasuta, de asta vor avea parte cei care aleg sa fie prezenti intre 19 si 23 septembrie 2012 pe Aerodromul Clinceni, situat la 16 km de Bucuresti (DN6), acolo unde TNT Brothers organizeaza cea de-a 3-a editie a Bucharest Skydiving Boogie and Training Camp.

In cele 5 zile ale festivalului, desfasurat pentru a doua oara in acest an, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la 4000 de metri, din cel mai performant avion, proiectat special pentru acest lucru: PAC 750 XL.

In plus, in cadrul unor sesiuni speciale de Training Camp, parasutistii profesionisti vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

In fiecare seara, incepand cu ora 19:00, in hangarul TNT Brothers vor fi proiectate filmele salturilor din fiecare zi si vor avea loc petreceri tematice.

Un salt cu parasuta poate costa 650 de lei (fara filmare), 875 de lei (cu filmare) si 950 de lei (filmare+poze). De asemenea, TNT Brothers ofera si licenta de parasutism prin intermediul unui curs care dureaza aproximativ doua saptamani si care costa 6.000 de lei.

Bucharest Skydiving Boogie, editia a 2-a

Asa cum spuneam, BSB 3 vine dupa inca o editie desfasurata in 2012, intre 9 si 13 mai, in timpul careia au fost efectuate aproximativ 1.100 de salturi, din care 50 de salturi realizate de amatori, in tandem cu un instructor profesionist, de la o inaltime de 4.500 de metri, cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale.

Au fost prezenti aproximativ 110 de parasutisti cu licenta, care au avut ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international (US Parachute Association): Hermand Landsman – 13.200 salturi, Michael Sweeny – antrenor formatii mari, Willy Ramos (Spania) – antrenor de atmonauty.

25 de parasutisti cu licenta au venit special pentru festival si antrenamente din Franta, Germania, Canada, Bulgaria, SUA (Craig Crosby, Tony Derose), Spania, Italia si Austria.

insport.ro

Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of