Home » Aviatie civila, Aviatie sportiva, featured

Calendar de Aviatiune pentru 2012

23 December 2011 No Comment

Lume, lume…în sfârșit, s-a dat la tipar un senzațional material foto despre arta zborului și acrobație. Pentru prima oară, grupul de zburători “Iacării Acrobați”, alături de Asociația “Aripi Românești” anunță apariția calendarului de perete cu minunatele imagini ale lui Alex Conu însoțite de date istorice pentru anul 2012.

Împărtășim pasionaților de Aviațiune, zburători și nezburători, momente de glorie și realizări remarcabile în domeniul cuceririi aerului. Cu un cuprins bogat și bine ilustrat, calendarul își dorește să mulțumească pretențiile publicului fascinat de aeroplane și zbor.

Pe fiecare pagină alocată unei luni, pe lângă numele lunii și zilele săptămânii tipărite în limba română se mai găseşte o fotografie cu aeronavele “Iacărilor Acrobați”. Mai mult, pe fiecare pagină sunt consemnate date istorice privind Aviațiunea în țara noastră, în dreptul zilelor respective.

Pe ultima pagină se pot găsi fotografia aferentă fiecărei luni împreună cu detalii specifice privind aeronavele şi locaţiile în care aceastea au fost fotografiate. Calendarele sunt realizate pe hârtie groasă lucioasă, imprimarea fiind realizată în tipografie digitală de calitate înaltă.

Calendarul de Aviațiune 2012 este disponibil în varianta de perete, având următoarele specificaţii: dimensiune A3 (420*297mm) , 13 file + coperta, tipar de înaltă calitate, legătură metalică spirală, agățătoare de perete şi au suport de carton pentru mărirea rezistenţei structurii.

Calendar de Aviațiune pentru 2012 = 30 RON / bucată (fără taxe de expediţie)

Comandă acum Calendarul de Aviațiune pentru 2012 și îi poți vedea în fiecare zi pe “Iacării Acrobați”!

Pentru comandă vă rugăm să utilizați magazinul online de pe site-ul http://www.aripiromanesti.ro sau să trimiteți un mesaj cu detaliile comenzii către asociatia@aripiromanesti.ro.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.