Campania din Siria si-a atins scopul: Rusii spun ca exista interes pentru Su-34

su34Campania militara de jumatate de an din Siria si-a atins scopul pentru rusi, care au reusit sa isi promoveze bine echipamentele militare, in special avioanele.

Daca pana acum s-a vorbit doar despre Su-35, pe care nici chinezii nu l-au luat oficial pana in momentul de fata, zic si eu, s-ar parea ca Su-34 este urmatorul pe lista pentru export.

Directorul Rosoboronexport, Sergei Goreslavskiy, a declarat recent ca tot mai multi potentiali clienti au intrebat de bombardierul celor de la Suhoi, impresionati dupa ce l-au vazut dand cu bombe dupa “rebeli” in Siria.

Omul a spus ca respectivii clienti sunt din Orientul Mijlociu, insa a refuzat sa dea si nume. Comvenabil, nu?

Ramane de vazut daca acest interes se va materializa in comenzi ferme, mai ales ca industria rusa are mare-mare nevoie de bani.

Altfel, trimiterea tehnologiilor noi la razbel pentru putina reclama nu-i o chestie inventata de rusi. Vecinii si pietenii francezi au prins doua contracte serioase pentru Rafale dupa ce l-au trimis de asemenea sa bombardeze rebeli jihadisti.

7
Leave a Reply

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LanceRJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Algeria,Arabia Saudită și Vietnam ar fi țările care salivează după Fullback. Forța fie cu voi.

Jap
Guest
Jap

‘vietnamul nare bani…..’ lancer’e, vietnamul are su-30 în dotare și peste 2 luni primește al 6 submarin Kilo comandat . Algeria are 60 su-30 în dotare,mig-25,29 și se interesează de su-34,35 tocmai au primit 2 corvete noi-nouțe din china și mai nou vor să fabrice-arambleze tancul rusesc T-90. Algeria este a 2 tară ca putere militară după egipt din N africi.

Jap
Guest
Jap

Lancere tu ai zis că: ‘ Vietnamul și Algeria nu au bani nici de ‘planoare”. Ți-am arătat cît de rupți în fund sînt algerienii și vietnamezii și ce ‘planoare’ au ăia prin bătătură. Pe mine nu mă interesează ce țări mai au su-30 prin bătătură și starea lor economică,noi vorbim doar de algeria și vietnam,atît. Tu ai greșit și nu vrei să recunoști și duci subiectul spre economie și etalon. Ai greșit,nu-i nimeni perfect,după o zi de muncă,necazuri,familia te înțeleg. Fii bărbat și recunoaște,nui nimeni perfect.Forța fie cu tine tinere padawan.

Jap
Guest
Jap

A greși este omenește,a ierta este divin. Forța fie cu tine.