Cand primeste Tarom cele cinci avioane Boeing 737 MAX 8

Foto: Boeing
Compania Tarom va primi cele cinci avioane Boeing B737 MAX 8 comandate recent pana in anul 2023, potrivit unui anunt oficial al Ministerului Transporturilor.

“Aparatele vor fi livrate până în anul 2023, dar între timp va continua înnoirea flotei Tarom.”

Asta pentru ca avioanele sunt noi si trebuie construite, spre deosebire de cele patru B737-800 NG preluate in ultimii doi ani in leasing operational.

Ramane de vazut care va fi strategia Tarom de-acum inainte, daca se va merge pe achizitie de la producator sau daca se va opta pentru contracte de leasing.

De asemenea, ramane de vazut daca Tarom se va indrepta in viitorul apropiat spre aparate lung-curier, confirmand zvonurile raspandite de cate unii de vreo doi ani de zile, sau daca acest proces natural de dezvoltare va mai intarzia.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Augustus Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Augustus
Guest
Augustus

Acum ca am cumparat atata de la US (HIMARS, Patriot, Boeing etc) ar trebui sa scoata vizele pentru Romania. Plus ca I-am ajutat in Afganistan si avem baze. Ce au zis??? Cine contribuie la efortul international contra terorismului i se ridica viza.
Ungaria nu a contribuit, nici nu a cumparat nimic, nu are baze, plus sunt tensiuni intre US si Ungaria si lor li s-a ridicat viza inca din 2011 daca nu ma insel.