Home » Aviatie civila, featured

Cand primeste Tarom cele cinci avioane Boeing 737 MAX 8

17 July 2018 One Comment

Foto: Boeing

Compania Tarom va primi cele cinci avioane Boeing B737 MAX 8 comandate recent pana in anul 2023, potrivit unui anunt oficial al Ministerului Transporturilor.

“Aparatele vor fi livrate până în anul 2023, dar între timp va continua înnoirea flotei Tarom.”

Asta pentru ca avioanele sunt noi si trebuie construite, spre deosebire de cele patru B737-800 NG preluate in ultimii doi ani in leasing operational.

Ramane de vazut care va fi strategia Tarom de-acum inainte, daca se va merge pe achizitie de la producator sau daca se va opta pentru contracte de leasing.

De asemenea, ramane de vazut daca Tarom se va indrepta in viitorul apropiat spre aparate lung-curier, confirmand zvonurile raspandite de cate unii de vreo doi ani de zile, sau daca acest proces natural de dezvoltare va mai intarzia.

One Comment »

  • Augustus said:

    Acum ca am cumparat atata de la US (HIMARS, Patriot, Boeing etc) ar trebui sa scoata vizele pentru Romania. Plus ca I-am ajutat in Afganistan si avem baze. Ce au zis??? Cine contribuie la efortul international contra terorismului i se ridica viza.
    Ungaria nu a contribuit, nici nu a cumparat nimic, nu are baze, plus sunt tensiuni intre US si Ungaria si lor li s-a ridicat viza inca din 2011 daca nu ma insel.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.