Ceata a dat peste cap traficul aerian la Cluj

Şase curse aeriene interne şi externe sunt afectate, joi dimineaţă, de ceaţa de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cinci dintre acestea având întârzieri, iar una fiind anulată.

Reprezentanţii Aeroportului au declarat, joi dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX că au fost afectate zboruri spre Bucureşti, Viena, Munchen şi Budapesta, aparţinând mai multor companii aeriene.

“Din cauza ceţii care s-a lăsat în noaptea de miercuri spre joi, sunt afectate joi dimineaţă mai multe curse aeriene de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Patru zboruri au întârzieri la plecarea de la Cluj-Napoca, şi anume cele spre Munchen, de la ora 6.05, a companiei Lufthansa, spre Bucureşti, a companiei Tarom, de la ora 6.10, spre Budapesta, a companiei Malev, de la 6.10, spre Veneţia, a companiei WizzAir, de la ora 6.45. De asemenea, cursa Tarom de la Bucureşti la Cluj, care trebuia să aterizeze la ora 8.40 are întârziere. A fost anulat zborul Tarom de la Cluj spre Viena de la ora 9.05”, au precizat reprezentanţii aeroportului clujean.

Potrivit acestora, nu se ştie când condiţiile de vizibilitate vor face ca activitatea aeroportului să revină la normal.

Sursa: Mediafax

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of