Chic Picnic, supriza din ziua 3 a Aeromania 2018

Aeromania 2018 vine cu o serie de surprize placute, una dintre ele fiind desfasurarea evenimentului pe durata a trei zile, fiecare cu tematica ei. Acum vreau sa-i las pe oamenii de la Tuzla ce va intampla duminica:

“Duminică, 15 iulie, Aeroportul Alexandru Podgoreanu va fi gazda unui eveniment în premieră: ‘Chic Picnic’ sau “a treia zi de Aeromania”. Intrarea este liberă.

Părinţi, pitici, bunici şi iubitori ai zborului indiferent de vârstă sunt invitaţi începând cu orele 11.00 la Aeroportul Tuzla cu păturici, scaune şi umbreluţe şi fără grătare – pentru a păstra atmosfera elegantă, dar şi pentru că preparatele numai bune de mâncat la iarbă verde se găsesc deja în oferta furnizorilor autorizaţi. Zona de food-court este amenajată de către organizatori împreună cu Hangar 67 Café. Pe toată durata zilei, Rock FM va întreţine atmosfera la Aeroport cu cea mai bună muzică.

Pentru iubitorii zborului, organizatorii au pregătit oferte promoţionale, începând de la 285 de lei/ persoană/ zbor. Biletele vor fi disponibile în curând în reţeaua bilete.ro, iar zborurile se pot face în ziua picnicului sau în orice altă zi stabilită de comun acord cu organizatorii. Fotografiile sau filmările deasupra mării şi plajelor vor fi cu siguranţă amintiri memorabile în portofoliul personal sau pe reţelele de socializare.

Copiii sunt aşteptaţi cu spaţii de joacă special amenajate, unde sunt pregătite diverse activităţi distractive şi educative. Atelierul de cusut Kitisimo va aduce în premieră corturile personalizabile, perfecte pentru o zi însorită, dar şi pentru un moment de relaxare indoor.

Ziua de duminică, destinată picnicului şi zborurilor de agrement, încheie festivalul Aeromania, desfăşurat pentru prima dată pe parcursul a trei zile.

În prima zi a festivalului – vineri, 13 iulie sunt programate: conferinţa pe teme aviatice organizată în parteneriat cu Pria Events, o expoziţie cu drone şi workshop-ul de fotografie susţinut de Nikon, partenerul Aeromania. Sâmbătă, 14 iulie este rezervată showului aviatic la care vor fi prezenţi Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutişti.”

Raluca

Leave a Reply

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Notify of