Home » Aviatie militara, featured

China a trimis Su-35 in apropiere de Taiwan

11 May 2018 4 Comments

Foto: News.cn

China a scos in lume noile Suhoi Su-35S cumparate din Rusia, avioanele multirol efectuand o misiune in apropierea Taiwanului.

Potrivit unui anunt oficial al PLAAF (People’s Liberation Army Air Force), cel putin doua Su-35 au escortat un bombardier strategic H-6K intr-o misiune de patrulare peste Canalul Bashi si in jurul insulei Taiwan.

Este pentru prima data cand Su-35S efectueaza misiuni in zona, avioanele fiind aproape de operationalizare in cadrul PLAAF.

China a cumparat 24 de Su-35S din Rusia si este de asteptat ca in cativa ani sa scoata in lume propria clona a celui mai avansat Flanker.

4 Comments »

 • Jap said:

  Fiecare se laudă cu ce are prin ogradă. Bîrfa satului: Cică fraţii noștrii chinezi,au pus în funcțiune primul batalion de S-400,pe care lau cumpărat și sînt tare mîndri de el. J-20 în cîrdășie cu J-10,11 și noul ’16 fac senzaţie pe deasupra mării.

  • LanceR said:

   Vezi ca barfele nu-s reale. Rusia abia ce-a livrat primul batalion de S-400, aia e noutatea, mai dureaza putintel pana ce devine si operational la chinezoi.

   • Cezar said:

    Mdaaaa….daca erau asa bune sistemele chinezesti de vroiau sa le vanda turcilor, mai cumparau ei S 400 de la rusi?

 • Cezar said:

  Nu cred ca vor sa faca copii si supa asta, mai degraba vor sa asimileze tehnologia lui si sa o integreze pe cat posibil pe noile lor avioane de gen V sau ce or fi ele. Au si semnat ca nu le cloneaza.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.