Home » Aviatie militara, featured

Chinezii au cu ce! Prima femeie care “imblanzeste” J-10A

20 August 2012 No Comment

Chinezii chiar au cu ce si, din cate se pare, Fortele Aeriene Populare si Eliberatoare ale natiei cu ochii oblici si-au propus sa aduca in prim-plan, tot mai mult, femeile pilot pe avioane supersonice.

Cea mai recenta stire legata de acest subiect o vizeaza pe o superbitate de sex feminin, cel putin asa se vede peste masca de oxigen 🙂 , care a devenit prima femeie “imblanzitor” de J-10A.

Pe 29 iunie, I Asahi (daca am inteles bine) a fost prima “piloata” care a iesit in simpla pe J-10. Evenimentul nu putea fi ratat de aparatul de propaganda, insa eu unul as fi preferat mai multe poze 😀

Seful fetelor (ca sunt mai multe, ea a fost doar prima) s-a laudat ca acestea nu sunt cu nimic inferioare barbatilor, ba chiar ar avea o ambitie mai mare de a demonstra ca pot face fata.

Profit de ocazie si de legatura pentru a o saluta pe a noastra Simona Maierean si a-i ura cat mai multe ore de zbor. Macar la anu’, daca acum nu se mai poate. Bafta, fato!

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.