Home » Aviatie civila, featured, Spectacole aviatice

Comenzi, comenzi, comenzi la Farnborough 2018

16 July 2018 One Comment

Am lipsit putin si lumea aviatiei isi face de cap, asa ca am decis sa nu pierdem timpul si sa venim cu un rezumat al comenzilor plasate in timpul Farnborough 2018.

Fara vreo ordine, alta decat cea in care ne-au fost transmise informatiile, avem urmatoarele:

– taiwanezii de la Starlux Airlines au plasat o comanda pentru 17 aparate Airbus A350. 12 dintre acestea vor fi A350-1000, iar celelalte cinci vor fi A350-900.

– Middle East Airlines, operator cu baza in Liban, a comandat 11 aparate Airbus A320.

– lessorul Jackson Square Aviation (JSA) a anuntat plasarea unei comenzi ferme pentru 30 de avioane Boeing B737 Max, valoarea estimata fiind de 3 miliarde de dolari.

– DHL Express a anuntat o comanda ferma pentru 14 aparate Boeing B777 Freighter.

– brazilienii de la Embraer, ramasi putin de caruta dupa ce Airbus a preluat CSeries de la Bombardier, estimeaza o necesitate de peste 10.500 de avioane cu o capacitate de pana in 150 de locuri in urmatorii 20 de ani.

– tot Embraer a reusit sa obtina un contract, United Airlines comandand 25 de aparate EC175.

– airBaltic s-a miscat rapid si se promoveaza folosindu-se de avioanele CSeries pe care le are in serviciu, asta dupa rebranduirea familiei in A220.

One Comment »

  • Jap said:

    Cu ceva timp în urmă,am citit un articol,în care chinezii au teleportat o particulă la cîteva sute de km,depășindui pe americani cu cîțiva km. În ritmul asta,cam peste 110 ani și cu ceva ajutor de “afară”,teleportare o să devină realitate. Și atunci,în viitor,cine o să mai cumpere avioane de linie?

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.