Home » Aviatie militara, featured

Coreea de Nord ar vrea sa cumpere avioane Su-35

9 January 2015 One Comment

su-35Coreea de Nord ar pofti la niste avioane de generatia 4+ si, in acest sens, dolofanul Kim l-a abordat pe tovarasul si prietenul Vladimir Putin, intrebandu-l daca nu ii prisosesc niste Su-35.

Surse militare sud-coreene sustin ca un inalt oficial al Nordului, Choe Ryong-hae pe numele lui, a vizitat Rusia la finalul anului trecut si, in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu Putin, l-a intrebat pe acesta in ce conditii ar fi dispus sa vanda niste avioane de ultima generatie.

Din cate se pare, Vova le-a transmis sa-si puna pofta in cui, cel putin deocamdata, pentru ca sunt tinta sanctiunilor ONU si o incalcare a embargoului de catre Rusia ar expune si mai mult aceasta tara.

Gurile rele spun ca nord-coreenii nu prea au cu ce se plateasca avioanele, altfel Putin fiind interesat putin spre deloc de reactiile Occidentului.

One Comment »

  • Jap said:

    Ochi vad si inima cere,bine ca nu sau orientat spre pak fa, nu pre au cu ce sa plateasca? Fac ca argentinienii,haleala contra armament.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.