Home » Aviatie civila, featured

Cum arata capturatorul de drone

4 January 2016 2 Comments

dronaNu stiu foarte bine cum sa numesc aceasta chestie, asa ca i-am spus deloc inspirat capturatorul de drone “ilegaliste”.

Politistii din Tokyo au aratat nu cu mult timp in urma cum arata dispozitivul pe care il vor utiliza pentru a captura dronele folosite de potential infractori pentru a desfasura activitati ilegale.

Este vorba despre, ati ghicit, o alta drona, de dimensiuni mari, echipata cu o plasa gigantica. Aceasta drona politista este ghidata spre cea “ilegalista”, pe care o prinde, la propriu, in plasa.

Astfel, UAV-ul suspect este adus la sol intr-o zona controlata de autoritati cu pagube minime, putand fi recuperate/capturate echipamentele foto/video sau orice altceva transporta respectiva drona.

Trebuie sa recunoastem ca, la cum se dezvolta acest sector al dronelor, era doar o chestiune de timp pana cand autoritatile ar fi reactionat. Deocamdata au facut-o in Japonia, asteptam si provincia 🙂

2 Comments »

 • Jap said:

  Plasa cu ce este unsă: cu perlandez sau superglu.

  • Aiurel Vlaiciu said:

   Ahahah, “perlandez”. Care se curăță cu “șmirlgherl”

   Americanii au inventat demult soluția anti-drone. E de calibru 12, o găsiți dacă guglați “drone ammunition”. Mai trebuie flinta.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.