Cum arata capturatorul de drone

dronaNu stiu foarte bine cum sa numesc aceasta chestie, asa ca i-am spus deloc inspirat capturatorul de drone “ilegaliste”.

Politistii din Tokyo au aratat nu cu mult timp in urma cum arata dispozitivul pe care il vor utiliza pentru a captura dronele folosite de potential infractori pentru a desfasura activitati ilegale.

Este vorba despre, ati ghicit, o alta drona, de dimensiuni mari, echipata cu o plasa gigantica. Aceasta drona politista este ghidata spre cea “ilegalista”, pe care o prinde, la propriu, in plasa.

Astfel, UAV-ul suspect este adus la sol intr-o zona controlata de autoritati cu pagube minime, putand fi recuperate/capturate echipamentele foto/video sau orice altceva transporta respectiva drona.

Trebuie sa recunoastem ca, la cum se dezvolta acest sector al dronelor, era doar o chestiune de timp pana cand autoritatile ar fi reactionat. Deocamdata au facut-o in Japonia, asteptam si provincia 🙂

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Aiurel VlaiciuJap Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Jap
Guest
Jap

Plasa cu ce este unsă: cu perlandez sau superglu.

Aiurel Vlaiciu
Guest
Aiurel Vlaiciu

Ahahah, “perlandez”. Care se curăță cu “șmirlgherl”

Americanii au inventat demult soluția anti-drone. E de calibru 12, o găsiți dacă guglați “drone ammunition”. Mai trebuie flinta.