Home » Aviatie civila, featured

Doi piloti au fost suspendati dupa ce comandantul si-a palmuit secundul in timpul zborului

4 January 2018 One Comment

Doi piloti ai operatorului Jet Airways au fost suspendati de companie dupa un incident mai putin obisnuit, comandantul fiind acuzat ca si-a palmuit secundul, o femeie, in timpul zborului.

Times of India scrie ca cei doi au mai zburat impreuna si in trecut si ca au mai avut neintelegeri.

De aceasta data, in timp ce se aflau la bordul unui Boeing 777-300ER ce efectua cursa 9W-119 dintre Londra si Mumbi, cearta lor a degenerat.

Pe surse am aflat ca pilotul comandant i-a aplicat o palma sanatoasa secundului, iar aceasta a parasit cockpitul plangand. Cei din cabin crew ar fi incercat s-o convinga sa revina in carlinga, dar a refuzat.

A fost momentul in care si comandantul a parasit cockpitul, lasand un insotitor de zbor in locul sau, pentru a-si convinge secundul sa revina la post.

Pana la urma avionul a ajuns cu bine la Mumbai, insa incidentul a fost raportat companiei, care l-a raportat mai departe autoritatii aeronautice.

In urma anchetei efectuata de catre Directorate General of Civil Aviation (DGCA) s-a stabilit ca pilotul comandant a lovit-o intr-adevar pe femeia care ii era secund si a parasit cockpitul in doua randuri, astfel ca s-a ales cu licenta suspendata pana la finalul cercetarilor din acest caz.

One Comment »

  • Raptor said:

    Boliwood style.
    Ar fi fost tare sa fie batut secundul de comandant, sa paraseasca amandoi carlinga punand aparatul pe pilot automat care dupa 5 minute sa intre in greva sau sa declare accident de munca ca nu-i merge o antena =))

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.