Doua avioane s-au lovit in timpul zborului | VideoTwo planes colided in flight | Video

accident WisconsinDoua avioane de mici dimensiuni care transportau parasutisti s-au lovit in timpul zborului, ambele prabusindu-se.

In mod cu totul suprinzator, nimeni nu s-a pierdut viata. Ba mai mult decat atat, doar unul dintre piloti a acuzat cateva rani superficiale.

Incidentul care se putea transforma in tragedie a avut loc in statul american Wisconsin, la o inaltime de aproximativ 4.000 de metri.

Din primele declaratii ale celor implicati, cele doua avioane zburau foarte aproape unul de celalalt pentru a-i lansa grupat pe parasutistii de la bord. La un moment dat, nu se stie inca din ce cauze, aparatele s-au apropiat atat de mult incat s-au lovit.

Unul dintre Cessne si-a pierdut o aripa, ambele prabusindu-se insa necontrolat.

Remarcabil, toti cei aflati la bord, inclusiv pilotii, au reusit sa se salveze cu ajutorul parasutelor. Si mai interesant este faptul ca cinci dintre parasutisti aveau camere video montate pe casti si au surprins intregul eveniment.

accident WisconsinTwo small airplanes that were carrying skydivers collided in the middle of the flight. Both planes crashed, but remarcably nobody died.

Moreovert, only one of the pilots accused some superficial wounds. Incident that could turn into tragedy occurred in Wisconsin, UAS, at 12.000 feet.

Five of the skydivers had cameras mounted on their helmets, so they recorded everything.

Here’s the video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.