Home » Aviatie militara, featured

Elicoptere de atac, de transport si de ce-or mai fi

28 July 2017 5 Comments

E un baiat la Romania Libera care, din cand in cand, se apuca sa scrie niste “exclusivitati” despre aviatie care mustesc de tampenii. Cea mai recenta dintre ele vizeaza intentia de achizitionare de elicoptere de atac a Romaniei.

Omul si-a pus articolul “exclusiv” pe site si-am dat click ca tot curiosul sa vad ce-a aflat expertul. Din primul click m-am dezumflat de tot, dupa ce am citit ca “ne-au declarat, joi, specialiști străini din domeniul industriei de apărare”.

Pai cum, sefule, ti-au declarat fix oamenii aia care vor sa vanda elicopterele? Nu te-ai gandit ca-si fac putin mai mult marketing moca prin tine si articolul tau? Ai intrebat specialistii de la MApN?

Citesc mai departe sa aflu totusi ce elicoptere de atac vrea Romania si imi sta inima pret de doua secunde. Deci elicopterele de atac “finaliste” in aceasta cursa pentru inzestrare sunt H215, “urmașul modern al elicopterului Puma”, dupa cum scrie autorul, si Black Hawk, “elicoptere de transport tactic”, dupa cum scrie acelasi autor.

Cum facem, boss? Elicopterele de atac despre care ai aflat “in exclusivitate” sunt… de transport?

Ma rog, nu va dau link la mizeria mincinoasa, dar sigur o veti gasi rostogolita pe social media zilele astea. Am mai scris despre elicopterele pe care le vrea Romania de-a lungul ultimelor luni, cititi aici ca nu tin minte sa fi dat gherle in ultimii 6-7 ani.

5 Comments »

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.