Eurofighter in Bulgaria

Vecinii nostri bulgari ar fi o piata extrem de tentanta pentru Eurofighter, motiv pentru care sunt “asaltati” cu oferte de a cumpara cateva bucati sehas.

Astfel, dupa ce nemtii ar fi oferit Eurofighter bulgarilor, acum si italienii se gandesc serios sa scape de cateva multiroale aparate de acest timp.

Potrivit unor informatii din presa bulgara, Eurofighterele italiene ar veni la oferta, costand numai 12,5 milioane de euro bucata. E drept, fara armament, fara program de pregatire a pilotilor si tehnicienilor, in esenta fara nimic. Insa pretul e imbatabil pe timp de criza!

Din cate stim, din discutiile purtate in trecut cu nemtii, bulgarii ar vrea 8-12 avioane. Ei si-ar dori multiroale, insa se vor multumi cu Eurofighter Tranche 1.

Chiar germanii spera in continuare sa scape de cateva bucati din dotarea proprie, bulgarii intarziind cu raspunsul la oferta primita acum aproape un an.

Oficial, cica si in Romania ar exista un interes de vanzare al Eurofighterelor. Noi sau sehas. Insa noi suntem atat de smecheri incat le dam peste nas europenilor cu noua F-16 portugheze. Sehas evident!

2
Leave a Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Griffon236
Guest

F-16 portugheze, ar trebui sa fie cele din ultimul lot receptionat de ei (mai exact F-16 Bk.15 MLU, receptionate in urma programului Peace Atlantis II). Scurt pe doi, ar trebui sa fie cele pe care le-au primit ca EDA de la USANG…