Home » Aviatie militara, featured

F-35C a prins cablul pe Nimitz | VIDEO

4 November 2014 2 Comments

f-35CF-35C, varianta ambarcata a mult-prea-scumpului avion multirol de genetatia V dezvoltat de Statele Unite, a reusit prima apuntare pe portavionul USS Nimitz (CVN 68).

Nu e prima data cand F-35 se “da” pe portavion, dar pana acum s-a folosit decolarea/aterizarea pe verticala, nu apuntarea clasica, prin prinderea cablurilor de pe puntea portavionului.

Luni s-a intamplat si “minunea”, iar programul F-35C trece intr-o noua etapa.

2 Comments »

  • Cezar said:

    Va dati seama ce stire pentru politrucii nostri dragi si scumpi. Acum avem sansa sa ne dotam fioroasa flota de vanatoare romaneasca si cu temutul avion F 35….daca tot a reusit testul asta. La dracu….ne vom trage si portavion data tot se potrivesc asa bine amandoaua. Il vom trage la cheu langa cazinoul lu’ Mazare, ca tot au modernizat faleza. Centrul de comanda si contrul il vom face chiar in cazino, printre rulete si pacanele. Vom fii prima putere militara a lumiiiiiiiiii………….. sa ma votati pe mine si asa o sa iasa! :)))))))

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.