Familia traditionala Tarom

Fabulosii comunicatori ai Tarom au dat-o din nou bara, de data asta prezentand o oferta care cred ca in tari cu apa calda si companii cu management sanatos ar fi dus la zburarea lor in suturi.

Povestea e simpla: ieri, pe pagina de Facebook a Tarom fost promovata o oferta… o oferta in stilul caracteristic, din pacate. Sub titlul “sustinem calatoriile in familie”, operatorul national anunta ca ofera rduceri de 50% din pretul biletelor pentru “sotie si copii” daca sotul le achita, rutele fiind Bucuresti – Londra si Iasi – Londra.

De ce e urat? Daca nu sesizati din prima, e destul de grav. Sa explic totusi. Prin oferta asta, Tarom discrimina. Atat e de simplu. Intelegem ca o familie monoparentala nu poate beneficia de oferta. Daca vreti sa mergem si spre persoanele din familii compuse din persoane de acelasi sex, mergem, si ei erau discriminati.

Mai serios este ca prostia asta a fost facuta pe fondul dezbaterilor promovate de sinistrii din coalitia aia care vrea sa impuna modificarea constitutiei in sensul limitarii libertatilor persoanelor.

Practic, prin aceasta oferta, de care ar fi beneficiat probabil cateva zeci de persoane, Tarom a pus umarul la campania imbecililor. Ori asta nu doar ca nu se face din bun simt, dar nu se face daca tii la business.

La cateva ore dupa lansarea ofertei, aceasta a fost stearsa. Fara explicatii, fara scuze, fara anuntul zburarii in suturi a comunicatorului traditional. Si de asta e Tarom o mare familie traditionala, pentru ca-s convins ca respectivul sau respectiva e “ceva” a unuia cu putere de decizie.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
LaCuscaPSD Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
LaCuscaPSD
Guest
LaCuscaPSD

Nu mai e pe fb…au sters…