Home » Aviatie militara, featured

Femeile pilot din Coreea de Nord se inclina in fata lui Kim langa MiG-15 O-PE-RA-TI-O-NA-LE!

2 December 2014 5 Comments

kimPrimele doua femei pilot pe avioane de lupta din istoria Fortelor Aeriene Comuniste Nord-Coreene l-au salutat pe liderul suprem din fata unor avioane MiG-15 perfect operationale.

Bine, nu e o noutate ca MiG-ul 15 zboara in draci prin Coreea de Nord chiar si in anul de gratie 2014, iar intre noi fie vorba tehnicii cu ochii oblici ar merita niste medalii pentru munca titanica de a mentine operationale niste piese de muzeu.

Nu e chiar o stire nici ca pilotii nord-coreeni folosesc niste echipamente de zbor parca teleportate din razboiul de-acum 60 si mai bine de ei.

Ce mi se pare uimitor este ca aparatul de propaganda al comunistilor lui Kim prezinta aceasta vizita ca pe o mare realizare. Daca ar face-o doar pentru spalatii pe creier din interiorului lagarului care se numeste Coreea de Nord poate ca ar avea vreun sens, dar ei prezinta informatiile, insotite de fotografii, mediei din lumea intreaga!

Cam care ar putea fi scopul? Chiar cred baietii ca cineva ar putea lua in serios suma de avioane MiG-15, care au fost retrase de zeci de ani din dotarea statelor care le-au utilizat? Vor sa-l faca de ras pe Kim? Ce spera sa obtina pe plan mediatic cu aceste imagini in afara de o bataie de joc mondiala?

5 Comments »

 • Jared said:

  Nui nici o bătaie de joc prietene,uitate pe la noi prin batatura ce avem înainte de a privi paiul din ochiul altora,poza si articolul de mai sus arata doua tipe lînga un mig-15,daca ar fi fost un mig 29 ce-ai fi scris?

 • Jared said:

  Sa nimerit sa fie migul 15 prin zona si au zis sa facem o poza cu el,mie unul nu mi-e rușine de mig-15.

  • LanceR said:

   Nu s-a nimerit, fetele alea au zburat cu MiG-ul ca sa-i arata lui kim cat de bune sunt.

 • Jared said:

  E adevarat ca au zburat cu mig-15,dar ai idee ce pasarii m-ai erau pe acolo? Poate fetili fac parte din urmatoarea generatie de pilotii pe mig-29,orice este posibil.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.