Home » Aviatie sportiva, featured, Spectacole aviatice

Festivalul International de Zbor si Sport Extrem – editia 2013

9 May 2013 No Comment

OLYMPUS DIGITAL CAMERAClubul Sportiv Moto Fly Ro organizeaza, in perioada 10-12 mai 2013, a saptea editie a Festivalului International de Zbor si Sport Extrem la Aerodromul Comana, situat in judetul Giurgiu, in apropiere de Bucuresti.

Prima editie a acestui eveniment avut loc in anul 2007 la Giurgiu, fiind primul eveniment ce a strans intr-un cadru competitional si festiv totodata, sportivi din domeniile aeronautica, domeniul maritim, automobilism si motociclism sportiv. Evenimentul se bucura de o pagina dedicata www.festivalinternationaldezbor.ro putand fi accesata in limbile romana, engleza si franceza.

Interesul participantilor la eveniment este starnit de fiecare data de prezenta pilotilor straini si de posibilitatea celor prezenti de a face zboruri de aclimatizare, alegandu-si aeronava dorita. Alaturi de activitatile de zbor, vor avea loc demonstratii de off-road, enduro si ATV. Locatia va avea mai multe puncte de deservire, existand si o zona destinata amplasarii corturilor si rulotelor. Accesul la eveniment este liber.

Acest eveniment continua sa ramana un trigger al turismului sportiv in Romania, adunand la fiecare editie personalitati remarcabile si promovand o zona cu un patrimoniu natural impresionant, inca neexploatat la adevarata lui valoare.

Informatii suplimentare si modalitati de contact a organizatorilor gasiti pe site-ul evenimentului.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.